Utskifting av misfargede eller mørke tenner

Selv om du pusser tenner to ganger om dagen, og har aldri så gode vaner for tannhygiene, er det ikke rart om tennene dine har mistet sin gamle, glitrende hvithet etter mange år med bruk.

Du er ikke alene. Det ikke uten grunn markedet oversvømmes av tannkremer som lover deg hvitere tenner, og mer eller mindre effektive behandlinger for å bleke tennene selv.

Slike hjemmekurer fungerer dessverre sjelden så godt som vi kunne håpe. Ikke overraskende anbefaler vi at du går til tannlegen når du skal ha en effektiv og trygg tannbleking.

Selv tannlegens tannblekingsmetoder har sine begrensinger, og de fungerer ikke for alle. Det betyr likevel ikke at du må aksepetere å leve med mørke eller misfargede tenner resten av livet.

Fasetter eller kroner gir deg perleraden tilbake

Når alminnelige tannblekingsmetoder kommer til kort, anbefaler vi i stedet innsetting av porselensfasetter eller rene porselenskroner. Begge deler er svært gode alternativer for å få penere tenner som varer.

Laget på riktig måte, kan både fasetter og kroner holde i mange år. Den viktigste forskjellen er at skallfasetter er litt mer utsatt for skader, og av og til må repareres av tannlegen. For øvrig beskytter du dem på samme måte som du passer på dine egne tenner – med tannpuss to ganger om dagen, bruk av tanntråd og en tur til tannlegen i blant.

Når det gjelder farge, form og størrelse på tennene i det nye smilet ditt, er mulighetene nærmest ubegrensede. Vi kan gi deg perleraden du alltid har drømt om, eller hjelpe deg å få ditt naturlige smil tilbake. Valget er ditt.

Et kort tannlegebesøk avdekker løsningen

For å finne ut hva som er riktig for deg og dine tenner – tannbleking, fasetter eller kroner – anbefaler vi at du kommer innom for en kort første konsultasjon.

Ring oss på 22 42 98 98 eller bruk skjemaet for å avtale tid til et første møte.

Finn en tid for meg