Ujevn eller feil tannstilling:
Vi retter opp selv de mest ujevne og skjeve tenner

Tennene våre står ikke alltid i to jevne, hvite rader, som eggene i en kartong. Tvert i mot, fra naturens side er det mest vanlig at tanngarden har noen ujevnheter og skjevheter. Men du behøver ikke leve med en tannstilling du er misfornøyd med. Det finnes alltid en løsning

  • «Usynlig» regulering
  • Kroner og fasetter av topp kvalitet
  • Topp håndverk til konkurransedyktige priser
  • Vi gir bindende forhåndspris

100% Fornøydgaranti: Vi gir oss ikke før du har fått smilet du har drømt om.

Bestill første konsultasjon

Svært godt tannlegehåndverk, god kundebehandling, hyggelig folk på kontor og ellers i verdikjeden fram mot det «perfekte glis».

– N.N., Meløy

Du vet best hva tannstillingen betyr for deg

I barne- og ungdomsårene kan skjev tannstilling hindre visse tenner fra å komme frem. Ujevn tannstilling kan også gjøre det vanskelig å komme til med tannbørste og tanntråd, føre til ekstra slitasje på visse tenner, eller gi plager i kjeveleddet.

Men tannstillingen er også en viktig del av hvordan man ser ut. Det er ingenting galt i ønske seg et penere smil.

Du som har ujevne tenner, vet selv best hvordan det påvirker deg.

Kanskje du er svært bevisst på det, og holder igjen på smilet og latteren for ikke å vise for mye av tennene. Kanskje føler du det holder deg igjen i en karriere der smilet ditt spiller en rolle. Eller kanskje du bare ønsker at tennene i over- og underkjeven møter hverandre skarpt nok til at du kan bite over en sytråd?

Uansett er det personlig, og ofte noe du gjerne skulle ha gjort noe med.

Heldigvis finnes det flere måter å rette opp tennene på. Skinnebehandling (såkalt «usynlig regulering») eller kroner og fasetter er de vanligste behandlingsformene for voksne.

All-in – Usynlig regulering

Det finnes flere typer usynlig regulering på markedet for tiden. Tannlege Espen Søyland er sertifisert til bruk av All-In, en type regulering helt uten synlig metall eller skruer i munnen.

Tennene rettes opp med hjelp av avtagbare skinner som er spesiallaget for dine tenner. De er svært enkle å bruke, og praktisk talt umulige for andre å se når du har dem på.

Det vil naturlig nok føles litt uvant i begynnelsen, men når man blir vant til det er det en svært komfortabel metode for å rette opp skjeve tenner.

En komplett behandling vil normalt ta ett til to år.

Porselenskroner gir deg rette, hvite tenner

Det er imidlertid ikke alltid en regulering er den beste å rette opp skjeve tenner på.

Ved hjelp av porselenskroner kan vi tette mellomrom mellom tennene, rette opp i feil tannstilling, gjøre smilebuen normal, bygge opp for dype bitt og glatte ut innsunkne munnviker.

Vi kan tilpasse fargen på fasettene til dine ønsker og den naturlige fargen på resten av tennene dine. Som før- og etter-bildene våre viser, kan du få en perlerad av tenner uansett hvordan utgangspunktet ditt er.

Første skitt er et kort, første besøk

Hver metode har sine fordeler, og hvilken metode som er riktig for deg kan vi ikke si uten først å ha tatt en kikk på utgangspunktet, men dine ønsker spiller også en viktig rolle.

For å lære mer om hvordan vi kan gå frem for å hjelpe deg, må vi begynne med en enkel konsultasjon på klinikken vår i Oslo sentrum.

Det tar ikke lang tid, men gir deg mulighet til å både vise og fortelle tannlegen hva du ønsker, og tannlegen får tatt en undersøkelse av hele tannsettet, inkludert alle røntgenbildene han trenger for å gi sin anbefaling og en bindende forhåndspris.

En slik første konsultasjon koster bare 695 kroner, alt inkludert, og du får time på kort varsel. Ring oss på 22 42 98 98 eller bruk kontaktskjemaet , så finner vi en tid som passer for oss begge.

Bestill første konsultasjon