Kosmetisk behandling

Søyland Tannklinikk tilbyr et bredt spekter av kosmetiske tannbehandlingerDe siste årenes rivende utvikling innenfor tannbehandling har ført til mange nye muligheter for å gi deg penere tenner. Økt etterspørsel, nye verktøy og mer moderne teknikker har også ført til lavere priser, som gjør behandlingen tilgjengelig for alle.

Hvilken løsning vi velger, avhenger selvsagt av problemet og av dine ønsker som pasient. Vi kan skreddersy det endelige utseendet etter behovene du har, fra enkel bleking til stadig mer vanlige «extreme makeover»-behandlinger, med fasetter eller vakre porselenskroner.

Vi gjør ingenting før vi har gått gjennom alternativene sammen med deg og eventuelt tannteknikermesteren vår, og blitt enig om beste fremgangsmåte.

Under kan du se en rekke behandlinger vi tilbyr, med før- og etter-bilder som viser noen av våre pasienter. Klikk på en spesiell behandling for på lese mer om den.

Syreskader / erosjoner

Sur Drikke

Vi drikker stadig mer brus, juice og sure drikker, og derfor blir syreskader på tennene også stadig vanligere. Heldigvis finnes det en løsning, og Folketrygden/Helfo er ofte åpne for å dele på regningen.

Les mer om Syreskader / erosjoner

Fjerning av amalgam

Fjerning av amalgam

Mange ønsker å skifte ut sine gamle amalgamfyllinger, og det er flere grunner til det. Ett viktig hensyn er utseende: Moderne, hvite fyllinger ser ofte mye bedre ut. Andre er mer bekymret over amalgamens virkning på kroppen.

Les mer om Fjerning av amalgam