Store hull i tannen:
Selv de største hullene kan repareres

Tannverk

Når hull i tennene blir for store, lar de seg ikke lenger fylle på vanlig måte, fordi det ikke er nok tann igjen å jobbe med. Men det finnes alltid en løsning: Noen ganger kan vi bygge opp tannen i plast, andre ganger er det best å sette på en krone i porselen. Men jo tidligere du tar kontakt, desto større er sjansen for at vi kan redde tannen. Vi kan love:

  • Kun beste, norsk-produserte kvalitet på kroner og broer
  • Smertefri behandling
  • Konkurransedyktige priser
Bestill time her

Da jeg gikk til Søyland Tannklinikk var jeg sikker på at jekselen min var hinsides redning, og at jeg ville trenge en kostbar erstatning. Til min store lettelse og overraskelse klarte Espen å redde tannen. Det tok tid, men jeg slapp unna med en fylling. Så lettet er det lenge siden jeg har vært.

– C.N., Vindern