Slitte, brukne og oppspiste tenner

før- og etterbilde, reparasjon av brukket tann

En pasient har ofte mer enn ett problem med tennene. Rutinene som forårsaker én ting – som hull eller slitte tenner – leder også ofte til andre problemer, som misfargede eller brukne tenner.

Dermed er det ofte behov for ganske omfattende kosmetisk restaurering. Det viktigste for deg, er å vite at du ikke behøver å gi opp selv om du tror du har latt det gå for langt.

Det finnes, nemlig, alltid en løsning.

En god måte å behandle det på, er ved å sette inn porselenskroner. De kan forandre selv det verste utgangspunktet til et vakkert tannsett, som ser 100% naturlig ut.

Tennene vil føles og fungere helt som dine egne, men se ut som om de er laget på bestilling – og det er ikke så langt fra sannheten.

Du behøver selvsagt ikke bestemme deg her og nå på om du skal sette inn porselenskroner i hele tanngarden.

Hvis du er nysgjerrig, er det neste, lille skrittet å avtale en prat med tannlegen for å snakke om hva du ønsker deg, høre hva som er mulig, og finne ut hva det koster og hvor lang tid det vil ta.

Vi anbefaler derfor at du setter hjulene i gang ved å bestille tid til en første konsultasjon, der du kan få svar på spørsmålene du har, så du slipper å lure.

Ring oss på 22 42 98 98 eller klikk knappen under og send inn kontaktskjemaet, så finner vi en tid som passer.

Finn en tid for meg