Kvalitet & service

Tannlege Espen Søyland – Kvalitet og ServiceKvalitet og service er det desidert viktigste i tannmedisinsk behandling. For å fylle disse absolutte krav er vi særdeles grundig i våre diagnoser, gir nøyaktig informasjon og lytter til pasientens ønsker.

Vi bruker kun de ypperste materialer og de dyktigste medarbeidere/tannteknikere og er faglig og håndverksmessig på topp. Vi utfører totalbehandling fra begynnelse til slutt 100% konsentrert og går aldri på akkord med kvalitet.

Alle våre pasienter innkalles i ettertid jevnlig for oppfølging og kontroller. Vår garanti er 100% fornøyde pasienter. Mangelfulle arbeider omgjøres selvsagt gratis umiddelbart. Vårt største fokus er at pasienten er helt fornøyd når arbeidet avsluttes.

Vi har mange års bred erfaring og utfører alle former for tannbehandling.

Behandlingstid

Uansett utgangspunkt ca 2-4 uker alt inkludert. Unntaket er implantatbehandling som kan ta fra 3-8 måneder avhengig av diagnose.

Tekniske hjelpemidler

Vi bruker kun det mest moderne og teknisk avanserte som er i markedet.

Smertefri behandling

Begrepet tannlegeskrekk har sterk fokus hos oss og vi har mange års erfaring i å behandle dette.  For pasienter med tannlegeskrekk er informasjon, trygghet, vennlighet samt faglig kompetanse spesielt viktige virkemidler i behandlingen. I løpet av høsten 2012 vil vi også kunne tilby behandling med lystgass, som blir enda et virkemiddel i vårt arbeid med å tilby alle våre pasienter så smertefri tannlegebehandling som mulig.

Dagens tannleger har en helt ny og moderne tilnærming til pasientene hvor pasientvennlig behandling står helt sentralt. Smertefri behandling etterstrebes så langt det lar seg gjøre og gjennomføres med sterkt fokus på at pasienten skal føle seg komfortabel i tannlegestolen.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg som har tannlegeskrekk.