Om oss

Vi er et tannlegeteam under ledelse av tannlege Espen Søyland som utfører alle former for tannbehandling.

Vår styrke er lang og bred erfaring med alt fra det enkle til det ekstremt kompliserte, alt under strenge kvalitetskrav. Dette gir oss høy faglig kompetanse. Vårt utgangspunkt er 100% respekt for deg som pasient og ditt behov.

Vår lange erfaring med pasientbehandling og tannlegeskrekk gir deg derfor den omsorg som er nødvendig for å innfri vårt hovedmål: Din trygghet og tillit.

Det finnes alltid en løsning!


Tannlege Espen Søyland

Espen Søyland er Allmennpraktiserende tannlege utdannet ved det Odontologiske fakultet i Oslo, oppdatert innenfor alle former for moderne og vitenskapsbasert tannbehandling.

Han har dessuten spesialkompetanse innen lystgass– og sedasjonsbehandling av engstelige pasienter og pasienter med tannlegeskrekk, og har sterk fokus på å tilby smertefri tannbehandling.

Espen er kurset inennfor bruk av «usynlig» tannregulering og sertifisert behandler av systemet ALL IN. Han er dessuten medlem av Den norske tannlegeforening (MNTF) samt Oslo tannlegeforening (OTF), og bidrar dessuten som universitetstannlege ved Universitetet i Oslo.


Tannlege Bernt Søyland

Bernt Søyland er utdannet i Oslo i 1972. Han etablerte Søyland Tannklinikk allerede i 1973 (under navnet Tannlege Bernt Søyland), etter ett år som militærtannlege.

Han har bred erfaring innen alle former for tannbehandling. Siden slutten av 1980-tallet har han arbeidet mye med kompliserte behandlinger, kosmetisk tannbehandling og restaurering av ødelagte tannsett hos pasienter fra hele landet. Her bruker han sin brede erfaring innenfor implantatbehandling og porselensteknikk.

I 2016 ga han fra seg lederrollen i klinikken til Espen Søyland, men han fortsetter å ta i mot pasienter.


ProteketProteket

Søyland Tannklinikk samarbeider med Proteket når det kommer til produksjon av bl.a implantatretinert protetikk og skallfasetter. Proteket er et tannteknisk laboratorium, som holder til i moderne lokaler på Ullevaal Stadion i Oslo.

Siden oppstarten i 2003 har Proteket investert i den beste teknologien og rekruttert de beste tannteknikerne. Det innebærer at vi på Søyland Tannklinikk har tilgang til kunnskap og kompetanse som resulterer i optimalt resultat for deg som pasient. Proteket har også eget pasientmottak, hvor Søyland Tannklinikk kan sende sine pasienter for fargeuttak og justeringer.

Proteket utfører digital tannteknisk produksjon i sitt laboratorium i Oslo, samtidig som de benytter og er knyttet opp mot internasjonale spesialister og nisjeprodusenter. Søyland Tannklinikk jobber tett med tannteknikerne i Proteket, for å sikre optimal produksjon, tilpasset hver enkelt pasient.

Les mer på proteket.no

 


 

Inger Marit Søyland

Klinikksekretær og resepsjonist

Vår hyggelige og imøtekommende tannlegesekretær har jobbet ved klinikken i 15 år.

Inger Marit jobber i resepsjonen hvor hun besvarer henvendelser på telefonen. I tillegg assisterer hun under operasjoner og andre former for tannbehandling.