Tannlegene Bernt og Espen Søyland, som holder til midt i Oslo Sentrum.Med lystgass blir besøket hos tannlegen en ren glede!

Det høres kanskje absurd ut, særlig om du har et anstrengt forhold til tannlegen fra før, men alle som prøver det er enig om at det er en helt annen, og mye bedre, opplevelse enn de er vant med fra tannlegen.

«Beste tannlegebesøket ever! (…) Lystgass var helt fantastisk.»
– Silje Stang, programleder på P4, om lystgassbehandling hos Søyland.

Du er ikke alene om å grue deg

Du behøver heller ikke være livredd tannlegen for å ha glede av lystgass.

Selv om bare fem til ti prosent av befolkningen lider av full odontofobi, vet vi at så mange som 75 prosent har i det minste et snev av tannlegeskrekk.

Sjansen er derfor stor for at du gruer deg til å gå til tannlegen, og synes det er ubehagelig. Det er ikke så rart, og du er absolutt ikke alene om å kjenne at det knyter seg litt ved tanken.

Men hadde det ikke vært deilig å være blant dem som er helt uanfektet av et forestående tannlegebesøk? At det ikke plaget deg noe mer enn en tur til frisøren. 

Da bør du spørre oss om bruk av lystgass.

Lystgass gir en bedre opplevelse

Lystgass er en luktfri gass som på mange måter gir samme effekt som beroligende medikamenter: Den er både avslappende og smertedempende. Ofte vil du ikke engang merke at du også får bedøvelse når du har fått lystgass først.

I motsetning til effekten av sterke, reseptbelagte medikamenter, går virkningen av lystgass svært fort over – når vi velger det, og ikke før.

Så snart vi avslutter behandlingen, er også virkningen over. Når du går ut døren hos oss, og ut på Karl Johans gate, er du like skarp og klar i hodet som normalt, og du kan fortsette med dagen din. Og du vet at du aldri trenger å grue deg til et besøk hos tannlegen igjen.

Hvis dette høres ut som et perfekt neste tannlegebesøk for deg, ta kontakt for å avtale tid for første time.

Ring 22 42 98 98 eller fyll ut skjemaet for å bestille første time i dag