Krone på en tann:
Tannkroner kan reparere tenner med store skader

Tannstein - rens og kontroll

Hvis du mangler tenner eller har tenner med store skader kan det ofte behandles med kroner. En krone er en tannerstatning som sementeres fast over din egen tann, og som føles og ser naturlig ut. Vi kan love:

  • Rask, smertefri behandling
  • Norskprodusert krone av høy kvalitet
  • Bindende forhåndspris og konkurransedyktige priser

 

Bestill tid til første konsultasjon

 

Når du skal få krone på en tann, må din egen tann først forberedes av tannlegen, slik at kronen skal sitte best mulig. Deretter tar tannlegen avtrykk av tannen, og får laget selve tannkronen hos en tannteknikker.

For å få tilpasset, laget og satt på krone må du derfor normalt beregne to besøk hos tannlegen.

Kortreiste kroner av høy kvalitet

I motsetning til mange andre tannleger, som bruker billige tannteknikere i Østen, benytter Søyland seg kun av norske tannteknikere (internasjonalt anerkjente Art-Pro i Oslo).

Ikke bare er det vår garanti for at vi får den beste kvaliteten på markedet, men det gjør også at vi unngår unødvendige forsinkelser. Normalt kan vi derfor få hele behandlingen unnagjort på en ukes tid.

Topp kvalitet til konkurransedyktige priser

Vårt mål er at kvaliteten på arbeidet vårt skal være like bra eller bedre enn noe annet i landet – både med tanke på komfort, varighet og utseende.

Vi vil aldri kompromittere på kvaliteten i arbeidet vårt, men ønsker også å være konkurransedyktige på pris. I skrivende stund er vi 20% rimeligere på arbeid med kroner enn andre ledende klinikker.

Bestill tid til første konsultasjon