Komplett kosmetisk behandling

Før- og etterbilde komplett kosmetisk behandling

Komplette, kosmetiske behandlinger har fått tilnavnet «Extreme Makeover» på folkemunne. Og selv om assosiasjonene til TV-serien kan være en tvilsom velsignelse, er uttrykket godt og dekkende.

For med dagens teknikker er mulighetene nærmest ubegrenset (noe som også kom tydelig frem i TV-serien), og «ekstremt» er det beste ordet for å beskrive noen av transformasjonene vi har bidratt til.

Perleraden du har drømt om er innen rekkevidde – uansett utgangspunkt. Det er ikke uten grunn vi har valgt mottoet vårt:

Det finnes alltid en løsning.

Se før- og etter-bilder av eksempler på behandlinger vi har gjort:

La oss snakke om mulighetene

Vi begynner selvsagt med en grundig samtale med deg, for å høre hva du ønsker deg. Tannlegen foretar en undersøkelse av tennene dine, og tar røntgenbilder for å få fullstendig oversikt.

Før vi gjør noe som helst med behandlingen, planlegger vi hele prosessen og skreddersyr det nye tannsettet etter dine behov og ønsker.

Første skritt hvis du vurderer en slik «extreme makeover» av tanngarden, er å avtale tid for første undersøkelse, slik at både du og tannlegen kan få et godt inntrykk av situasjonen, og du kan få svar på alle spørsmålene du helt sikkert har.

Før det, kan vi ikke si noe sikkert om hva som kreves av tid eller kostnad, eller om det er noe vi tror du kan få støtte til fra Helfo. Derfor anbefaler vi at du ringer oss på 22 42 98 98, eller bruker kontaktskjemaet vårt, så finner vi en tid som passer.

Finn en tid for meg