Helt tannløs / Tannimplantater

Helt tannløs

Med moderne tannteknikk trenger ingen lenger å gå tannløs.

Tidligere fikk folk gjerne helt gebiss, men det hverken ser eller oppleves helt som egne tenner, så det blir stadig mindre vanlig.

I stedet ønsker de fleste som får valget å investere i gode tannimplantater. Det er en kompleks prosess, men det gir et mye bedre resultat, som føles naturlig.

Vi begynner med å operere inn implantater av titan, og dekker dem med en fast bro i gull og porselen, skreddersydd for deg.

Det er en relativt omfattende og kostbar behandling, som normalt tar noen måneder fra første konsultasjon til det ferdige resultatet – nøyaktig pris og tidsramme varierer mye fra pasient til pasient – men resultatet er bedre enn de fleste tør håpe på.

Implantatene både ser og føles som dine egne tenner, og når du pusser de nye tennene om kvelden, er det fort gjort å glemme at du ikke alltid har hatt en slik perlerad.

For å finne ut hvorvidt implantater er noe for deg, og få et klart bilde av hva det vil koste og hvor lang tid det vil ta, begynner vi alltid med en første konsultasjon. Ring oss på 22 42 98 98 eller klikk på knappen under for å finne en tid som passer.

Finn en tid for meg